четвер

Відповідно до наказу департаменту освіти і науки облдержадміністрації від 23.09.2015р. №268 «Про проведення  в області I-III етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2015/2016 навчальному році»,  з метою пошуку, підтримки, розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді ІІ етап учнівських (районних)олімпіад пройде за завданнями ТОКІППО:
- з правознавства - 29 листопада 2015 р.;
- з історії - 6 грудня.


УКРАЇНА
ТЕРНОПІЛЬСЬКА   ОБЛАСТЬ
ТЕРЕБОВЛЯНСЬКА  РАЙОННА  ДЕРЖАВНА  АДМІНІСТРАЦІЯ
ВІДДІЛ  ОСВІТИ
 
 
 

 
 
 
 

Адреса: 48100  Тернопільська обл., м. Теребовля, вул. І.Франка, 3. тел. 2-16-93 , факс 2-16-93, e-mail: osvita_trb@ukr.net   
   
 

Н А К А З


    “ 30  ” вересня  2015 р.                                                                           № 267

Про проведення в районі  I-II етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2015/2016 навчальному році

На виконання наказів Міністерства освіти і науки України від 07.09.2015 № 915 «Про проведення Всеукраїнських  учнівських олімпіад і турнірів з навчальних предметів  у 2015/2016  навчальному році»,  наказу департаменту освіти і науки облдержадміністрації від 23.09.2015р. №268 «Про проведення  в області I-III етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2015/2016 навчальному році», відповідно до Положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади, турніри, конкурси з навчальних предметів, конкурси-захисти науково-дослідницьких робіт, олімпіади зі спеціальних дисциплін та конкурси фахової майстерності, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 22.09.2011 №1099, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 17.11.2011 за №1318/20056 (далі - Положення), з метою пошуку, підтримки, розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді

Н А К А З У Ю :

          1.Провести у 2015-2016  навчальному році Всеукраїнські учнівські олімпіади з навчальних предметів  у такі строки:

1.1.         І етап – шкільні – у жовтні  2015 р.:

06 жовтня
- географія,
07 жовтня
- хімія,
08 жовтня
- трудове навчання,
09 жовтня
- українська мова і література,
12 жовтня
- фізика,
13 жовтня
- англійська мова,
15 жовтня     
 - правознавство,
16 жовтня      
 - астрономія,

19 жовтня   
- математика,
20 жовтня   
- історія,
21 жовтня   
- інформатика,
22 жовтня   
- біологія,
23 жовтня  
- німецька/французька мова
26 жовтня     09.00
                      12.00
- економіка,
- образотворче мистецтво,
27 жовтня     09.00
- інформаційні технології,
                      12.00
- екологія,
28жовтня     09.00 
- російська мова і література

1.2.         ІІ етап - районні  - у листопаді-грудні 2015 р.:

07 листопада
- географія,
08 листопада
- хімія,
14 листопада
- трудове навчання,
15 листопада
- українська мова і література,
21 листопада
- фізика,
22 листопада  9.00
                       12.00
- екологія,
- російська мова і література,
28 листопада
- англійська мова,
29 листопада  9.00
                        12.00
- астрономія,
- правознавство

05 грудня
- математика,
06 грудня
- історія,
12 грудня
- інформатика,
13 грудня
- біологія,
20 грудня    9.00
                    12.00
- економіка,
- німецька/французька мова,
26 грудня
- образотворче мистецтво,
27 грудня
- інформаційні технології.

        1.3.Забезпечити дотримання п.2.1 Положення про те, що проведення І,ІІ етапів олімпіад з різних предметів одночасно забороняється і кожна олімпіада проводиться у межах одного населеного пункту.
         Перенесення термінів проведення олімпіад забороняється.
      2.Для організації та проведення олімпіад створити організаційні комітети, для перевірки виконання завдань, визначення переможців - журі, для підготовки завдань сформувати предметно-методичні комісії, для консультацій, розв’язання спірних питань у роботі журі призначити експертів-консультантів. Персональний склад оргкомітетів, журі, експертів-консультантів затвердити наказом директора навчально-виховного закладу
 /І етап/.  
       3.Для підготовки завдань І етапу створити предметно-методичні комісії, склад яких затвердити наказом директора навчально-виховного закладу.
  
       4.ІІ етап олімпіад з навчальних предметів провести за завданнями Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти.

        5. Звіти оргкомітетів про проведення олімпіад  з навчальних предметів (Додаток 1) та заявки на участь команд (Додаток 2)  надіслати в оргкомітети наступних етапів до 03 листопада 2015 року  /І етап/ та до 10 січня  2016 року /ІІ етап/.

        6.Затвердити персональний склад оргкомітетів (Додаток 3), журі
(Додаток 4) та експертів-консультантів (Додаток 5) ІІ етапу учнівських олімпіад з навчальних предметів.

 7.При виконанні завдань забороняється користуватися довідниками, словниками, таблицями, картами, обчислювальними засобами, електронним обладнанням, засобами комунікації (Інтернет, мобільні телефони тощо), крім засобів, що офіційно дозволені оргкомітетом та журі та затверджені протоколом.
На практичних турах олімпіад дозволяється користуватися лише обладнанням, програмним забезпеченням, друкованими матеріалами, що надаються оргкомітетом та журі.
При виконанні письмових робіт, які підлягають шифруванню, забороняється використання будь-яких позначок, які сприяли б дешифруванню робіт.
         8.Учасники олімпіад:    
        8.1. У І етапі олімпіад беруть участь усі бажаючі учні школи.
8.2. У ІІ етапі олімпіад беруть участь:
8.3. Учні-переможці І етапу:
з математики
- 6-11 класів,

- з української мови і літератури, фізики, хімії
- 7-11 класів,

- з історії, географії, інформатики, інформаційних технологій, іноземних мов, біології, трудового навчання, образотворчого мистецтва
- 8-11 класів,

- з російської мови і літератури, правознавства, економіки
- 9-11 класів,

- з екології, астрономії
- 10-11 класів.
8.4. Кількісний склад команд для участі в ІІ етапі олімпіад визначається з дотриманням вимог пп.9.1 - 9.8 Положення по одному учневі від паралелі класів, які за станом здоров’я можуть бути допущені до участі в змаганнях, брали участь і стали переможцями  І етапу олімпіад, з урахуванням рейтингу школи.
      8.5. Будь-які винятки щодо участі учнів у Всеукраїнських учнівських олімпіадах з навчальних предметів, не передбачені чинним Положенням, заборонені.
       8.6. Учасники олімпіад до початку змагань ознайомлюються з вимогами, порядком проведення, обладнанням, інструментами, матеріалами, видами і формами морального та матеріального заохочення тощо. У разі порушення цих вимог спільним рішенням оргкомітету та журі вони можуть бути усунуті від змагань та дискваліфіковані. 
        8.7. Учасники олімпіад мають право:
- ознайомитись з відповідями /розв’язками/ завдань, запропонованими журі, та з попередніми результатами оцінювання робіт;
- після завершення усіх турів олімпіади подавати заяву у письмовій формі апеляційній комісії з приводу правильності та об’єктивності оцінювання виконаних ними завдань і одержати письмову відповідь (за вимогою учня). У заяві учень повинен зазначити причину апеляції.
         8.8. Забороняється втручання батьків учасників та інших сторонніх осіб у перебіг змагань, проживання та харчування разом з учасниками олімпіад, участь у перевірці робіт та розгляді апеляцій.
         9.До місця проведення олімпіад учні прибувають організовано в супроводі керівника команди, який, як правило, призначається з числа вчителів закладів освіти, які брали активну участь у підготовці учнів до олімпіади і не є членами журі або оргкомітету відповідного етапу змагань.
        10.Керівники команд забезпечують своєчасне оформлення належних документів, прибуття учнів на олімпіаду і повернення їх до закладів освіти,
належну морально-психологічну підтримку і допомогу, адміністративно відповідають за життя і здоров’я членів команд.
        11. Переможці І, ІІ етапів олімпіад визначаються на спільному засіданні відповідних оргкомітетів та журі.
        12.Переможці ІІ етапу олімпіад нагороджуються дипломами І, ІІ, ІІІ ступенів окремо за класами в кількості, яка не перевищує 30 відсотків від числа учасників змагань відповідного класу з орієнтовним розподілом кількості дипломів у співвідношенні 1:2:3. Переможцем не може бути учасник, який за сумарним результатом виступів на всіх обов’язкових турах відповідного етапу олімпіади набрав менше ніж третину від максимально можливої сумарної кількості балів.
       13.Для проведення районних олімпіад з навчальних предметів використати приміщення Теребовлянської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1,  з інформатики,  інформаційних технологій – Теребовлянського НВК, з фізики, астрономії - Теребовлянської ЗОШ І-ІІІ ст. №2. Директорам навчальних закладів Пемковському В.Й.,  Михайлюку М.В., Макарик С.Р. здійснити підготовку приміщень, забезпечити дотримання правил техніки безпеки, охорони праці, життя і здоров’я учасників під час проведення олімпіад.
      14.Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.


Начальник  відділу освіти                                                          Й.П. КАЦАН
Сурмай

                                              
             


















                                                                         
                                                                                 















                                                                                               Додаток 1
                                                                               до наказу відділу освіти
                                                                              від  30. 09. 2015 р. №267



  ЗВІТ
про проведення І етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади
з ______________________ у 2015/2016 навчальному році
у ____________________ ЗОШ І-ІІІ ст.


1.      Відомості про учасників олімпіади:

№ з/п
Навчальний предмет
Клас
Кількість учасників олімпіади























              Директор школи                                ______________     ___________

М.П.      Голова оргкомітету олімпіади        ______________      ___________

 Голова журі олімпіади                     ______________     ___________

“____”_________________ 2015 р.
















                                                                                       

                                                                                         Додаток 2
                                                                              до наказу відділу освіти
                                                                             від  30. 09. 2015 р. №267


ЗАЯВКА
на участь команди _______________________ ЗОШ І-ІІІ ст.
     
у ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з _______________________ у 2015/2016 навчальному році
     (дисципліна)
За рішенням оргкомітету і журі І етапу олімпіади на ІІ етап Всеукраїнської олімпіади направляються такі учні-переможці І етапу олімпіади:
№ з/п
Прізвище, ім’я, по батькові учня
Число, місяць (словами), рік народження
Клас навчання
Клас,
за який буде виконувати завдання олімпіади
Місце, зайняте на
 І етапі олімпіади
Прізвище, ім’я, по батькові працівника, який підготував учня
Додаткова інформація (комп’ютер-на мова програмува-ння тощо)
1







2







3







4







5









Керівником команди призначено ____________________________________________
                                                                                            (прізвище, ім’я, по батькові, посада)


Директор школи                                ______________     _____________

М.П.      Голова оргкомітету олімпіади        ______________     _____________

Голова журі олімпіади                     ______________    ______________

“____”_________________ 2015 р.



                                                                 





                                                                                                                              
                                                                                

                                                        
                                       






                                                                       Додаток 3
                                                                             до наказу відділу освіти
                                                                             від  30. 09. 2015 р. №267

С К Л А Д
оргкомітету ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади
з економіки

Нечай Л.П.
-
методист райметодкабінету, голова оргкомітету
Сурмай Л.О.
-
завідувач райметодкабінету
Скоропляс Г.І.
-
методист райметодкабінету
Недокус Н.Т.
-
методист райметодкабінету


     С К Л А Д
оргкомітету ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади
з російської  мови і літератури
Скоропляс Г.І.
-
методист райметодкабінету, голова оргкомітету
Сурмай Л.О.
-
завідувач  райметодкабінету
Нечай Л.П.
-
методист райметодкабінету


С К Л А Д
оргкомітету ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади
з інформаційних технологій
Клачко Л.М.            
-
методист райметодкабінету, голова оргкомітету
Сурмай Л.О.
-
завідувач райметодкабінету
Недокус Н.Т.
-
методист райметодкабінету




     С К Л А Д
оргкомітету ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади
з української мови і літератури
Савончак Р.Г.  
-
методист райметодкабінету, голова оргкомітету
Бородай П.І.
-
методист райметодкабінету
Кубашек С.С.
-
методист райметодкабінету
Любович А.В.
-
методист райметодкабінету
Лазорчик І.Б.
-
методист райметодкабінету
Малиш О.О.
-
методист райметодкабінету
Нечай Л.П.
-
методист райметодкабінету
Скоропляс Г.І.
-
методист райметодкабінету
Смільська Н.Б.
-
методист - психолог райметодкабінету





С К Л А Д
оргкомітету ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади
 з англійської мови
Скоропляс Г.І.                  
-
методист райметодкабінету,  голова оргкомітету
Джамілова Г. І.
-
методист райметодкабінету
Коцур С. Т.
-
вчитель Теребовлянської ЗОШ I-III ст. №1
Любович А.В.             
-
методист райметодкабінету
Малиш О.О.
-
методист райметодкабінету
Недокус Н.Т.
-
методист райметодкабінету
Нечай Л.П.
-
методист райметодкабінету
Свистунова Л.О.             
-
вчитель Підгайчицької  ЗОШ І-ІІ ст.
Страхоцька О.Д.
-
методист райметодкабінету
Товарницька Л.М.
-
вчитель Дарахівської ЗОШ І-ІІI ст.
Базар О.М.
-
вчитель Острівецької ЗОШ І-ІІI ст.
Марцинюк Т.В.
-
Вчитель Струсівської школи-інтернату




С К Л А Д
оргкомітету ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади
з французької мови
Скоропляс Г.І.            
-
методист райметодкабінету,  голова оргкомітету
Багрій О.В.                  
-
вчитель Старомогильницької ЗОШ І-ІІ ст.
Зарівна М.Й.               
-
вчитель Ласковецької ЗОШ І-ІІІ ст.
Лазорчик І.Б.
-
методист райметодкабінету
Любович А.В.      
-
методист райметодкабінету


С К Л А Д
оргкомітету ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади
з німецької мови
Скоропляс Г.І.             
-
методист райметодкабінету,  голова оргкомітету
Бородай П.І.            
-
методист райметодкабінету
Вівчарик  М.П.                
-
вчитель Теребовлянського НВК
Горячов В.Є.
-
методист райметодкабінету
Жук Н.О.
-
методист райметодкабінету
Клачко Л.М.
-
методист райметодкабінету
Суп В.В.
-
вчитель Лошнівської ЗОШ І-ІІІ ст.
Савончак Р.Г.
-
методист райметодкабінету
Смільська Н.Б.
-
методист-психолог райметодкабінету
Сурмай Л.О.
-
завідувач райметодкабінету
Демко О.Д.
-
вчитель Кобиловолоцької ЗОШ І-ІІІ ст.
Болячко Б.І.                
-
вчитель Кобиловолоцької ЗОШ І-ІІІ ст.

                                                                                                                                          
                                                                                                                                                                                                                                         
                                                                                     

                                                                                  Додаток  4                                                                              
                                                                         до наказу відділу освіти
                                                                         від  30. 09. 2015 р. №267


С К Л А Д
журі ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади
з географії

Вархоляк С.М.            
-
старший вчитель Острівецької ЗОШ І-ІІІ ст., керівник райметодоб’єднання,  голова журі
Кривокульська М.В. 
-
вчитель-методист Теребовлянської
 ЗОШ І-ІІІ ст. № 2
Воробець С.В.         
-
вчитель Сороцької ЗОШ І-ІІ ст.
Стеренчук Г.П.           
-
старший вчитель Теребовлянської
СШ І-ІІІ ст. № 3
Козак О.В.                   
-
старший вчитель Теребовлянської
 ЗОШ І-ІІІ ст. № 1
Рудий І.М.
-
вчитель Романівської ЗОШ І-ІІ ст.
Шестакова С.А.
-
старший вчитель НВК «Варваринська ЗОШ І-ІІ ст. –дитячий садок»
Барладин К.В.
-
старший вчитель Микулинецької ЗОШ І-ІІІ ст.
Шевчук В.П.
-
вчитель Сущинської ЗОШ І-ІІ ст.
Рокецький А. Я.
-
вчитель Дружбівської ЗОШ І-ІІІст.
Сковронська О.М.
-
вчитель Струсівської ЗОШ І-ІІІ ст.


С К Л А Д
журі ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади
з економіки

Сіренко М.Є.
-
учитель Теребовлянської ЗОШ І-ІІІ ст. №2, голова журі
Зелінська Л.В.
-
учитель Струсівської школи - інтернату
Будзанівська Н.М.
-
учитель Теребовлянського НВК










С К Л А Д
журі ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади
з української мови і літератури

Вайда Т.П.
-
вчитель Струсівської ЗОШ І-ІІІ ст., керівник райметодоб’єднання, голова журі
Борис О.Т.
-
вчитель Микулинецької ЗОШ І-ІІІ ст.
Галабайда І.Р.
-
вчитель Теребовлянської СШ І-ІІІ ст. № 3
Гудима Л.В.                
-
вчитель Варваринської ЗОШ І-ІІ ст.
Дмитрик О.П.
-
вчитель Теребовлянської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2
Дмитраш Г.В.
-
вчитель Кобиловолоцької ЗОШ І-ІІІ ст.
Васильків Г.Ю.
-
вчитель Теребовлянської ЗОШ І-ІІІ  ст. № 2
Миколаїв Л.В.
-
вчитель Теребовлянського НВК
Мокрицька Г.В.
-
старший вчитель Теребовлянської СШ І-ІІІ ст. № 3
Палюх І.Г.                   
-
старший вчитель Підгайчицької ЗОШ І-ІІ ст.
Подедворна І.В.
-
вчитель Ілавченської ЗОШ І-ІІІ ст.
Поздик В.Б.
-
вчитель Довгенської ЗОШ І-ІІ ст.
Саньоцька Л.І.                  

вчитель Теребовлянської СШ І-ІІІ ст. № 3
Скасків М.Я.                
-
вчитель Теребовлянської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1
Смільницька О.М.        
-
старший вчитель Теребовлянської
ЗОШ І-ІІІ ст. № 1
Сова Ю.Ф.                 
-
старший вчитель Дарахівської ЗОШ І-ІІІ ст.
Соколова О.Б.
-
вчитель Микулинецької ЗОШ І-ІІІ ст.
Федишин Г.Б.
-
старший вчитель Микулинецької
ЗОШ І-ІІІ ст.
Хом’юк О.Б.                
-
вчитель Микулинецької ЗОШ І-ІІІ ст.

                                                         С К Л А Д
журі ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади
з інформатики

Палайда Н.Д.
-
старший вчитель Теребовлянської
СШ І-ІІІ ст. № 3, голова журі
Васильчик Р.М.
-
вчитель Теребовлянського НВК
Голембйовський П.М.

-
старший вчитель  Кобиловолоцької
 ЗОШ І-ІІІ ст.

                                                     С К Л А Д
журі ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади
                                       з інформаційних технологій
Палайда Н.Д.            
-
учитель Теребовлянської СШ І-ІІІ ст. №3, старший учитель , голова журі
Климчук  Б.А.
-
учитель Теребовлянської ЗОШ І-ІІІ ст. №2
Ліщинська О.М.
-
заступник директора Теребовлянської ЗОШ І-ІІІ ст. №1
Трач Н.І.
-
учитель Теребовлянського НВК

С К Л А Д
журі ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади
з образотворчого мистецтва

Пєнта Г.І.               
-
учитель - методист Теребовлянської
ЗОШ І-ІІІ ст.№1, голова журі
Родь П.А.
-
вчитель Підгайчицької ЗОШ І-ІІ ст.
Яворський Й.Я.
-
вчитель Теребовлянського НВК


С К Л А Д
журі ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади
       з російської  мови і літератури
Яворська Н.Н.
-
учитель світової літератури Теребовлянської ЗОШ І-ІІІ ст. №1, старший учитель , голова журі
Цибульська  С.Й.
-
учитель світової літератури Теребовлянської СШ І-ІІІ ст. №3, учитель - методист



С К Л А Д
журі ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади
з історії
Кавулич М.Я.                 
-
вчитель-методист Теребовлянського НВК,
керівник РМО, голова журі
Денісова Л.П.               
-
старший вчитель Теребовлянської
ЗОШ І-ІІІ ст. № 2
Думський В.А.
-
вчитель-методист
Теребовлянської ЗОШ І-ІІІ ст. №1
Крупник В.І.                   
-
вчитель Теребовлянської СШ І-ІІІ ст. № 3
Могильницький І.М.     
-
вчитель-методист Плебанівської ЗОШ І-ІІ ст.
Лакома Н.Б.
-
вчитель Кровинківської ЗОШ І-ІІ ст.


С К Л А Д
журі ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади
з математики

Луцків Р.П.                 
-
вчитель Теребовлянської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1,
заслужений вчитель України, голова журі
Вербовецька О.В.     
-
старший вчитель  Теребовлянської
СШ І-ІІІ ст. № 3
Голембйовська С.В. 
-
старший вчитель Теребовлянської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1
Макарик С.Р.             
-
учитель - методист Теребовлянської
ЗОШ І-ІІІ ст. № 2
Собко С.В.                 
-
старший вчитель Кровинківської ЗОШ І-ІІ ст.
Медвідь  І.І.
-
вчитель Теребовлянської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2
Паламарчук Н.Р.
-
вчитель Теребовлянського НВК
Стасюк О.Я.
-
вчитель Теребовлянського НВК
Ткач Д.М.

Ізбянська В. Є.                 

Нечай Б.М.
Кримський А.Б.
-

-  

-
-
старший вчитель Микулинецької
ЗОШ І-ІІІ ст.
учитель – методист  Микулинецької
 ЗОШ І-ІІІ ст.
старший  вчитель Струсівської  ЗОШ I-III ст.
вчитель Острівецької ЗОШ I-III ст.

Шубала М.С.
-
учитель – методист  Микулинецької
ЗОШ І-ІІІ ст.
Пророчук М.С.
-
вчитель Дружбівської  ЗОШ І-ІІІ ст.
Трач Н.І.
-
вчитель Теребовлянського НВК

С К Л А Д
журі ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади
з фізики

Климчук А.Ю.       
-
вчитель Теребовлянської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2,
керівник районного МО, голова журі
Бігун В.В.                
-
старший вчитель Струсівської 
школи –інтернату
Бойко О.С.              
-
вчитель Дарахівської ЗОШ І-ІІІ ст.
Гриб М.М.               
-
вчитель-методист Ладичинської ЗОШ І-ІІ ст.
Ліщинський М.Г.     
-
старший вчитель Теребовлянської
ЗОШ І-ІІІ ст.  № 1
Корба Я.О.               
-
старший вчитель Буданівської ЗОШ І-ІІІ ст.
Горячова Г.Д.         
-
старший вчитель Микулинецької ЗОШ І-ІІІ ст.
Яценяк О.Д.             
-
вчитель Ласковецької ЗОШ І-ІІІ ст.
Гороховянко Г.В.
-
вчитель Лошнівської ЗОШ І-ІІІ ст.
Понятишин О.О.               
-
вчитель Плебанівської ЗОШ І-ІІ ст.
Білінський М.Г.
-
старший вчитель Хмелівської ЗОШ І-ІІ ст.
Трач Г.С.
-
вчитель Мшанецької ЗОШ І-ІІ ст.
Ішутіна Н.Б.
-
вчитель Теребовлянського НВК

                                                         С К Л А Д
журі ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади
з астрономії

Климчук А.Ю.       
-
вчитель-методист Теребовлянської
ЗОШ І-ІІІ ст. № 2, керівник районного
МО, голова журі
Бігун В.В.                
-
старший вчитель Струсівської
школи –інтернату
Бойко О.С.              
-
вчитель Дарахівської ЗОШ І-ІІІ ст.
Семків Ю.І.
-
вчитель Теребовлянського НВК

С К Л А Д
журі ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади
з хімії
Сотник Г.В.
-
вчитель Микулинецької  ЗОШ І-ІІІ ст. керівник райметодоб’єднання, голова журі
Бобрик Г.М.            
-
вчитель-методист Теребовлянської
ЗОШ І-ІІІ ст. № 1
Бабій С.І.
-
вчитель Теребовлянської СШ І-ІІІ ст. № 3
Кірдей Ю.Я.            
-
вчитель-методист  Теребовлянської
ЗОШ І-ІІІ ст.№1
Гринівська М.Д.       
-
старший вчитель Лошнівської ЗОШ І-ІІІ ст.
Міхневич Н.І.
-
вчитель Теребовлянської ЗОШ І-ІІІ ст.№2
Ониськів Є.П.
-
старший вчитель Ладичинської ЗОШ І-ІІ ст.
Попків Н.В.            
-
вчитель-методист Буданівської ЗОШ І-ІІІ ст.
Смолінська Л.Є.    
-
вчитель Теребовлянської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1

С К Л А Д
журі ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади
з біології

Лось Л.О.               
-
учитель – методист Теребовлянського  НВК, керівник райметодоб’єднання,  голова журі
Гуцкалюк Л.І.        
-
вчитель Теребовлянського  НВК
Кірдей Ю.Я.           
-
вчитель-методист Теребовлянської
ЗОШ І-ІІІ ст. № 1
Сотник Г.В.
-
вчитель Микулинецької  ЗОШ І-ІІІ ст.
Лаврик Н.П.           
-
вчитель Теребовлянської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1
Ониськів Є.П.
-
старший вчитель Ладичинської ЗОШ І-ІІ ст.
Сіренко М.Є.

старший вчитель Теребовлянської
ЗОШ І-ІІІ ст. № 2
Федорчук О.К.
-
старший вчитель Теребовлянської
СШ І-ІІІ ст. № 3

С К Л А Д
оргкомітету ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади
з екології
Лось Л.О.               
-
учитель – методист Теребовлянського  НВК, керівник райметодоб’єднання,  голова журі
Федорчук О.К.
-
старший вчитель Теребовлянської
СШ І-ІІІ ст. № 3
Сіренко М.Є.
-
старший вчитель Теребовлянської
ЗОШ І-ІІІ ст. № 2
Гуцкалюк Л.І.        
-
вчитель Теребовлянського  НВК



С К Л А Д
журі ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади
з англійської мови
Пастухевич Л.В.               
-
вчитель-методист Микулинецької ЗОШ І-ІІІ ст., керівник райметодоб’єднання, голова журі
Борисяк О.М.            
-
вчитель- методист Теребовлянської
ЗОШ І-ІІІ ст. № 1
Ямелинець Л.В.           
-
вчитель - методист Теребовлянської
СШ І-ІІІ ст. № 3
Семів  А. В.
-
вчитель Дружбівської ЗОШ I-III ст.
Міхневич В.І.        
-
вчитель Теребовлянської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2      
Лемішка Н. Р.
-
вчитель Вишнівчицької ЗОШ І-ІІІ ст.
Подедворна М.М.
-
вчитель Теребовлянської СШ І-ІІІ ст. № 3
Мельничук В.І.      
-
вчитель Теребовлянської ЗОШ І-ІІІ ст.. № 2
Бодак С.В.
-
вчитель Теребовлянського НВК
Стецько Н. Б.
-
вчитель Теребовлянського НВК
Коцур С.Т.
-
вчитель  Теребовлянської  ЗОШ І-ІІІ ст. № 1
Стельмах Г.М.
-
Вчитель Золотниківської  ЗОШ І-ІІІ ст.

С К Л А Д
журі ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади
з французької мови

Зарівна М.Й.              
-
вчитель Ласковецької ЗОШ І-ІІІ ст.,
голова журі
Багрій О.В.                 
-
вчитель Старомогильницької ЗОШ І-ІІ ст.
Кораль Г. П.            
-
вчитель Романівської ЗОШ І-ІІ ст.
Ралько М.Д.
-
вчитель Ласковецької ЗОШ І-ІІІ ст.


С К Л А Д
журі ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади
з німецької мови

Болячко Б.І.                
-
вчитель Кобиловолоцької ЗОШ І-ІІІ ст., керівник райметодоб’єднання, голова журі
Суп В.В.                   
Губик Л.С.
Крушна Г.В.
-
-
вчитель Лошнівської  ЗОШ І-ІІІ ст.
вчитель Мшенецької ЗОШ I-II ст.
вчитель Довгенської ЗОШ I-II ст.
Вівчарик М.П.            
-
вчитель-методист Теребовлянського НВК
Сидор М.І.
-
вчитель  Теребовлянського НВК
Палиця І.Г.                 
Гапало О. М.
-
-
вчитель Іванівської ЗОШ І-ІІІ ст.  
вчитель Багатківської ЗОШ I-II ст.
  Губик
Демко О.Д.
-
вчитель Кобиловолоцької ЗОШ І-ІІІ ст.
                                                                            

                                                                                    Додаток  5                                                                             
                                                                         до наказу відділу освіти
                                                                         від  30. 09. 2015 р. №267

С К Л А Д
експертів-консультантів  ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади
з географії

Бойко В.С.               
-
вчитель Золотниківської ЗОШ І-ІІІ ст.
Сіренко М.Є.        
-
старший вчитель Теребовлянської
ЗОШ І-ІІІ ст.№2
Гой О.Р.
-
вчитель Вишнівчицька ЗОШ І-ІІІ ст.

С К Л А Д
експертів-консультантів  ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади
з економіки

Барладин К.В.
-
старший вчитель Микулинецької ЗОШ І-ІІІ ст.
Коханська Г.М.       
-
учитель Іванівської  ЗОШ І-ІІІ ст.



С К Л А Д
експертів-консультантів  ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади
з української мови і літератури

Бурега О.С.              
-
вчитель-методист Струсівської
 школи-інтернату
Кузьменюк Г.Б.       
-
вчитель  Бурканівської  ЗОШ  І-ІІ ст.
Гринівський С.В.          
-
старший вчитель Лошнівської ЗОШ І-ІІІ ст.

С К Л А Д
експертів-консультантів  ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади
з образотворчого мистецтва

Черевчук О.В.             
-
Учитель Микулинецької ЗОШ І-ІІІ ст.
Осовський І.М.
-
вчитель НВК «Варваринська  ЗОШ І-ІІ ст.-дитячий садок»
Сова В.О.
-
вчитель Дарахівської ЗОШ І-ІІІ ст.

С К Л А Д
експертів-консультантів  ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади
з російської  мови і літератури



Гараніна С.Т.
-
учитель Микулинецької ЗОШ І-ІІІ ст., старший учитель
Мельничук В.І.
-
учитель Теребовлянської ЗОШ І-ІІІ ст. №2

С К Л А Д
експертів-консультантів  ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади
                                       з інформаційних технологій
Климчук Б.А.
-
учитель Теребовлянської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2
Кіндрат В.Т.
-
учитель Теребовлянської ЗОШ І-ІІІ ст. №1
Кримський А.Б.
-
учитель Острівецької  ЗОШ І-ІІІ ст.

С К Л А Д
експертів-консультантів  ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади
з інформатики
Палайда Н.Д.
-
старший вчитель Теребовлянської
СШ І-ІІІ ст. № 3, голова журі



Васильчик Р.М.
-
вчитель Теребовлянського НВК



Голембйовський П.М.

-
старший вчитель  Кобиловолоцької
 ЗОШ І-ІІІ ст.




С К Л А Д
експертів-консультантів  ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади
з біології

Міхневич М.І.         
-
вчитель-методист Дружбівської ЗОШ І-ІІІ ст.
Дзвінка Л.О.
-
вчитель Кобиловолоцької ЗОШ І-ІІІ ст.
Буга В.В.
-
вчитель Буданівської ЗОШ І-ІІІ ст.

С К Л А Д
експертів-консультантів  ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади
з екології

Кузик С.А.               
-
вчитель Теребовлянської ЗОШ І-ІІІ ст.№2
Гануля О.М.        
-
вчитель Теребовлянської СШ І-ІІІ ст.№3
Романів Н.М.
-
вчитель Дарахівської ЗОШ І-ІІІ ст.


С К Л А Д
експертів-консультантів  ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади
з хімії

Чех О.Я.                       
-
вчитель Кобиловолоцької ЗОШ І-ІІІ ст.
Маційовська Н.М.      
-
вчитель Ілавченської ЗОШ І-ІІІ ст.
Савка М.С.
-
старший учитель Золотниківської ЗОШ І-ІІІ ст.


С К Л А Д
експертів-консультантів  ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади
з математики

Малиш О.О.         
-
методист райметодкабінету
Палайда Н.Д.       
-
старший учитель Теребовлянської
СШ І-ІІІ ст. №3
Луцків Р.П.       
-
вчитель Теребовлянської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1,
Заслужений вчитель України




С К Л А Д
експертів-консультантів  ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади
з іноземної мови

Скоропляс Г.І.           
-
методист райметодкабінету
Ямелинець Л.В.
-
вчитель- методист  англійської мови Теребовлянської СШ І-ІІІ ст. № 3
Зарівна М.Й.             
-
вчитель французької мови Ласковецької
 ЗОШ  І-ІІІ ст.
Погоріла О.С.       
-
вчитель англійської мови
Теребовлянського НВК
Вівчарик М.П.
-
вчитель- методист  німецької мови
Теребовлянського НВК


С К Л А Д
експертів-консультантів  ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади
з фізики

Кубашек С.С.          
-
методист райметодкабінету
Білошицький М.М. 
-
вчитель Романівської ЗОШ І-ІІ ст.
Смільський І.М.      
-
старший вчитель Острівецької ЗОШ І-ІІІ ст.

С К Л А Д
експертів-консультантів  ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади
з астрономії




Кубашек С.С.          
-
методист райметодкабінету
Бігун В.В.                 
-
старший вчитель Струсівської 
школи –інтернату
Корба Я.О.               
-
старший вчитель Буданівської ЗОШ І-ІІІ ст.


С К Л А Д
експертів-консультантів  ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади
з історії

Михайлюк М.В.        
-
вчитель-методист Теребовлянського НВК
Мороз Л.І.
-
вчитель Струсівської ЗОШ І-ІІІ ст.
Шубалий І.Й.
-
старший вчитель Микулинецької ЗОШ І-ІІІ ст.





Немає коментарів:

Дописати коментар