понеділок

У Великоговилівській ЗОШ І-ІІ ступенів 20 листопада 2015 року  відбувся виховний захід на тему: «Ніхто не забутий , ніщо не забуте!»


На виконання Указу Президента України Петра Порошенка  від 09.11.2015 року № 633/2015 «Про відзначення у 2015 році Дня Гідності та Свободи» і з метою гідного відзначення у 2015 році річниць початку доленосних для України подій Помаранчевої революції та Революції Гідності, віддання належної шани громадянському подвигу, вшанування патріотизму і мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави. 
  На це державне свято були запрошені  солдати – односельці,  воїни АТО Ангел Володимир і Тимчак Роман , які продовжують боротися за територіальну цілісність і незалежність нашої Батьківщини. Орися Якимівна Іванів, сільська поетеса, прочитала свої вірші, присвячені цим подіям. Хвилиною мовчання вшанували Героїв , які віддали своє життя за гідність і свободу українського народу.



19 листопада  організовано конкурс малюнків « Хочу  жити у мирі»
20 листопада  організована акція  присвячена Героям Небесної Сотні, учасникам Майдану ,бійцям АТО « Незгасна свічка в кожного у серці»



Немає коментарів:

Дописати коментар